• Main Project Worldwide
  • ERW Steel Pipe
  • Imported Equipment
  • 1154492
  • 1154491
  • Team2
  • 811141428118

About Company

Tianjin XinYue Steel Group, dumunung ing Area Daqiuzhuang Industrial, Tianjin, China, iku salah siji saka perusahaan paling misuwur saka pipa baja ing China.consolidating produksi steel pipe, stok, domestik & marketing internasional. Kita Yahoo wis nggawe paling gambaran perusahaan kanggo customer karo "Best Price, High Quality, Delivery Fast, First-kelas Service".

Xinyue Nggawe saperangan dhasar produksi ing Tianjin & Provinsi Hebei, Manufaktur ERW Pipe, SSAW pipe, LSAW Pipe ...

ndeleng More

servies kita

We sumber solusi siji-mandeg saka pipo baja kabeh ndonya.

  • solusi

    solusi

    We sumber solusi siji-mandeg saka pipo baja kabeh ndonya.

  • Produsen

    Produsen

    Produsen PROFESSIONAL pipo STEEL PRODUCTS

  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly

produk kita

We sumber solusi siji-mandeg saka pipo baja kabeh ndonya.

partners dipercaya