нашата култура

На претпријатието култура

Тијанџин Xinyue индустрија и Trand копродукции, ООД.

KT1

основни вредности

 Интегритет со љубов, соработка со посветеност, иновации со аспирација

KT2

мисија

За промовирање на индустријата за челик, да претставуваат Made-in-Кина

KT3

Визија

Изградба на светот, им служи на земјината топка