Скеле систем Ringlock-System

Краток опис:

H рамка скеле скеле вклучуваат компоненти и делови на 2 главни вертикалните рамки, 2 комплети на крстот загради, 4 парчиња на заеднички игли, како и скеле одбори и штици. H рамка скеле може да биде во топло поцинкувани, цинк-plated (Е-Гал) и pre-поцинковани. Прстен за заклучување скеле Европа тип, САД и Канада тип, Нов Зеланд тип, Сингапур и Чиле тип, EN12810 и En1090 за индустриски, комерцијални и станбени сретне градежништво, нафта и гас скеле стандард. Прстен за заклучување скеле е ...


детали за производот

Тагови производ

H рамка скеле скеле вклучуваат компоненти и делови на 2 главни вертикалните рамки, 2 комплети на крстот загради, 4 парчиња на заеднички игли, како и скеле одбори и штици.

H рамка скеле може да биде во топло поцинкувани, цинк-plated (Е-Гал) и pre-поцинковани.

Прстен за заклучување скеле Европа тип, САД и Канада тип, Нов Зеланд тип, Сингапур и Чиле тип, EN12810 и En1090 за индустриски, комерцијални и станбени сретне градежништво, нафта и гас скеле стандард.

Прстен за заклучување скеле е модуларен скеле систем за пристап скеле, скеле кула, покрив скеле, градежни скелиња и Плоча Оплати за поддршка.
  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи