Kultura jonë

Kultura Enterprise

Tianjin Xinyue Industrisë dhe Trand Co, Ltd.

KT1

Vlerat thelbësore

 Integriteti me dashuri, bashkëpunim me përkushtim, risi me aspiratën

KT2

mision

Për të promovuar çeliku Industrisë, për të përfaqësuar Made-in-Kinë

KT3

vizion

Ndërtuar botën, Shërbyer Globe