Na kontaktoni

Tianjin INDUSTRI Xinyue DHE TRADE CO., LTD.

Adresë

Daqiuzhuang Industrial  Area, Jinghai,
Tianjin,
China

telefon

+ 86-022-88383163

+ 86-022-58357359

whatsapp

8618602645767

skype

xinyuesteel

orë

Çdo ditë

Në çdo kohë

Duan të punojnë me ne?