• Main Project Worldwide
  • ERW Steel Pipe
  • Imported Equipment
  • 1154492
  • 1154491
  • Team2
  • 811141428118

ngeunaan Company

Tianjin XinYue Steel Grup, ayana di Wewengkon Daqiuzhuang Industrial, Tianjin, Cina, nyaéta salah sahiji perusahaan kawentar pipa baja di China.consolidating produksi pipe baja, stocking, domestic & pamasaran internasional. Tujuan kami anu nyieun éta pangalusna visualisasi Corporation keur nasabah kalawan "Harga Best, Quality High, Taliwang Fast, Kahiji-Kelas Service".

Xinyue nyetél sababaraha basa produksi di Tianjin & Hebei Province, manufaktur ERW Steel pipe, SSAW Steel pipe, LSAW Steel pipa ...

nempo More

servies kami

Urang nyadiakeun solusi hiji-eureun tina pipa baja sakuliah dunya.

  • solusi

    solusi

    Urang nyadiakeun solusi hiji-eureun tina pipa baja sakuliah dunya.

  • pabrik

    pabrik

    Produsén panarjamah pipa baja produk

  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun

produk urang

Urang nyadiakeun solusi hiji-eureun tina pipa baja sakuliah dunya.

mitra dipercaya