ERW pipe baja Casing pipe

Pondok Description:

Pamakéan: Dipaké pikeun low angkutan cair tekanan, kayaning cai, gas, sarta minyak. pangeboran minyak jeung manufaktur mesin, jsb ERW: Résistansi listrik pipe dilas HFI: High Frequency pipe induksi weld EFW: Electric Fusion dilas pipe Standar: API 5L, API 5CT, ASTM 53, EN10217, DIN 2458. IS 3589, JIS G3452, BS1387 sertipikat: API 5L PSL1 / PSL2, API 5CT Out diaméterna: 21.3mm - 660.4mm (1/2 "-26") Besar ketebalan: 1,5 - 22.2mm Panjang: 0,3 - 18 M Steel kelas: API 5L ...


jéntré produk

Tags produk

Pamakéan: Dipaké pikeun low angkutan cair tekanan, kayaning cai, gas, sarta minyak. Pangeboran minyak jeung manufaktur mesin, jsb

ERW: Résistansi listrik dilas pipe

HFI: High Frequency pipe induksi weld

EFW: Electric Fusion dilas pipe

baku:API 5L, API 5CT, ASTM 53, EN10217, DIN 2458. IS 3589, JIS G3452, BS1387

Sertipikat:API 5L PSL1 / PSL2, API 5CT

Kaluar diaméterna: 21.3mm - 660.4mm (1/2 "-26")

Témbok ketebalan: 1,5 - 22.2mm

panjang: 0,3 - 18 M

Baja Kelas: API 5L: GR B, X42, X46, X56, X60, X65, X70

API 5CT: K55, J55, N80 P110

ASTM A53: GR A, GR B

En: S275, S275JR, S355JRH, S355J2H

GB: Q195, Q215, Q235, Q345, L175, L210, L245, L320, L360- L555

Beungeut: Fusion Epoxy beungkeut palapis, Batubara Tar Epoxy, 3PE, ngaleungit palapis, bitumen palapis, palapis Hideung Minyak sakumaha per sarat customer urang

Test: Kimia Cibalong Analisis, Téknik Pasipatan (kakuatan tensile pamungkas, ngahasilkeun kakuatan, Elongation), Téknis Pasipatan (Flattening uji, Bending uji, Blow uji, uji Dampak), exterior Ukuran Inspection, Hydrostatic uji.

Ngagiling bijil Test:en 10204 / 3.1B





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali