pipe baja SSAW pipe lepas pantai

Pondok Description:

Prosés: spiral Submerged- Arc dilas Steel pipe Dianggo: Dipaké pikeun low angkutan cair tekanan, kayaning cai, gas, sarta minyak; konstruksi na piping Standar: API 5L, ASTM A252, EN10217-1,2,5, EN10219-1, BS, JIS, IS bijil: EN10217, EN10219, API 5L PSL1 / PSL2, API 5CT Out diaméterna: 219,1 mm - 3048mm ( 8 "-120") Besar ketebalan: 4mm - 30mm Panjang: 3 - 70 M Steel kelas: API 5L: GR A, GR B, X42, X46, X56, X60, X65, X70 ASTM A252 GR 1, GR 2, GR 3 BS 4360: kelas 43, kelas ...


jéntré produk

Tags produk

prosés:

Spiral Submerged- Arc dilas Steel pipe

Pamakéan:

Dipaké pikeun low angkutan cair tekanan, kayaning cai, gas, sarta minyak; konstruksi na piping

baku:

API 5L, ASTM A252, EN10217-1,2,5, EN10219-1, BS, JIS, IS

Sertipikat:

EN10217, EN10219, API 5L PSL1 / PSL2, API 5CT

Kaluar diaméterna:

219,1 mm - 3048mm (8 "-120")

Témbok ketebalan:

4mm - 30mm

panjang:

3 - 70 M

Baja Kelas:

API 5L: GR A, GR B, X42, X46, X56, X60, X65, X70

ASTM A252 GR 1, GR 2, GR 3

BS 4360:  Kelas 43, Kelas 50

En:  S275JR, S275J0H, S275J2H, S355JRH, S355J0H, S355J2H

Beungeut:

Fusion palapis Epoxy beungkeut, Batubara Tar Epoxy, 3PE, ngaleungit palapis, bitumen palapis, palapis Hideung Minyak sakumaha per sarat customer urang

Test:

Kimia Cibalong Analisis, Téknik Pasipatan (kakuatan tensile, ngahasilkeun kakuatan, Elongation), Metallographic Test, Téknis Pasipatan (Bending Test, Charp-v Test Dampak, Hydrostatic Test, X-ray Test, Test hydrostatic

Ngagiling bijil Test:

En 10204 / 3.1B




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali